Om The Suspender Company

The Suspender Company

The Suspender Company er et dansk samarbejde mellem RoyalEshops og Scanbelt A/S som tilbyder online kunder selv at designe deres seler som derefter bliver produceret efter kundens konfiguration på fabrik.

The Suspender Company er en internet butik der tilbyder dig at designe dine egne seler og få dem professionelt produceret efter dine specifikationer direkte på fabrikken - med kort leveringstid og konkurrencedygtig pris.

Kort om RoyaleShops.

RoyalEshops er et enkeltmandsfirma med en hårdtarbejdene ansat og har eksisteret som firma og internetforretning siden 2005  Vi sælger udelukkende på internettet, og vi prøver at finde de rigtige kvalitets varer som vi kan sælge til den rigtige pris - og levere dem med den højest mulige kundeservice ! RoyalEshops ejer bl.a. følgende varemærker og hjemmesider: theco.dk, theprince.dk, theprince.eu, thepricess.dk, theprincess.eu,gentlemenscorner.dk, kingofcuffs.com, kingofcuffs.eu.

Du kan se mere om vores web butikker her: https://royaleshop.dk

Kort om Scanbelt A/S.

SCANBELT A/S er grundlagt i 1929. Fabrikken, er på sit felt en af de mest moderne i Nordeuropa.

Scanbelt er en dansk fabrik der kun benytter kvalitets råvarer fra den europæiske union.

Du kan læse meget mere om Scanbelt A/S her: http://scanbelt.dk

 

 

 

 

 

 

Hvis du er interesseret i at få dine helt egne unikke seler produceret efter dine specifikationer er du kun et par klik væk !

Kurt Hansen
The Suspender Guy

Find us on Google+       Seler    Suspenders    Braces    Hosenträger    Bretelles    Tirantes    Suspensórios    Bretelle    Hängslen    Bukseseler